Alle aannemers zijn lid van Embuild en hebben geen sociale of fiscale schulden.

Realiseer je renovatiedroom met Cedral Gevelplanken: Stijlvol, Duurzaam en Energiezuinig

In een wereld waar energiekosten stijgen en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het renoveren van je huis een slimme keuze. Cedral gevelplanken gecombineerd met extra isolatie zijn de perfecte manier om je woning een frisse, moderne look te geven én tegelijkertijd aan energiebesparing te werken. Surf snel naar de Cedral renovatiepagina boordevol tips & tricks. 

Ben je overtuigd?  Vraag hier een offerte bij een professional!  Of ben je handig en ga je zelf aan de slag dan kan je eenvoudig uitrekenen hoeveel Cedral materiaal je nodig hebt via de Cedral Calculator!  Vind hier een handelaar om materiaal te gaan kopen! Klik hier!

Duurzaam én eigentijds renoveren

Cedral gevelplanken zijn gemaakt van vezelcement, een duurzaam materiaal dat bestand is tegen de weerselementen. Daarnaast kan je ze makkelijk combineren met een extra laag isolatie waardoor je je woning letterlijk in een warmer jasje stopt. Dat jasje werk je stijlvol af met Cedral sidings afgestemd op de stijl van jouw woning. 

Moderne look of authentieke woning, jij kiest!

Of je nu kiest voor de klassieke look van hout of een strakke, moderne afwerking, de vier kleurencollecties – Classic, Natural, Expressive, en Design – bieden oneindig veel mogelijkheden. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je de perfecte match vindt voor jouw persoonlijke smaak en de architectuur van je woning.

Onderhoudsvriendelijk én brandveilig

Cedral vezelcementplanken onderscheiden zich van hout doordat ze zeer brandveilig zijn, én een pak onderhoudsvriendelijker dan hout! Je hoeft ze niet meer te schilderen, ze komen meteen in de juiste kleur aan vanuit de fabriek. Eenmaal geïnstalleerd, blijft je gevel er prachtig uitzien met minimale inspanning. Is je gevel toch wat vuil na een lange winter? Dan is een eenvoudige schoonmaakbeurt met wat water en zeep voldoende om je gevel weer spic en span te maken.

Zelf installeren is een fluitje van een cent!

Of je nu een ervaren klusser bent of een beginnende doe-het-zelver, Cedral gevelplanken zijn eenvoudig zelf te installeren. Met gedetailleerde installatiegidsen en instructievideo’s voer je de installatie stap voor stap uit. Dit drukt niet alleen de kosten van je renovatie, maar geeft je ook de voldoening van een zelf voltooide klus. De planken zijn makkelijk verwerkbaar, waardoor je met basisgereedschap een professioneel resultaat bereikt.

 

Realiseer jij ook je renovatiedroom met Cedral sidings? Surf snel naar de Cedral renovatiepagina boordevol tips & tricks.

 

Ben je geen handige harry? Dan schakel je toch gewoon een vakman in! Vraag hier een offerte bij een professional!

 

Je kan ook uitrekenen hoeveel Cedral materiaal je nodig hebt via de Cedral Calculator! 

Zoek je een handelaar om materiaal te gaan kopen! Klik hier!

Subsidies en premies

Vlaanderen

Vlaanderen heeft een tiental subsidies waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk alle voordelen voor Vlaanderen

Wallonië

In Wallonië zijn er twee grote categorieën: renovatiepremies en energiepremies.  Bekijk ze hier allemaal!

Bekijk alle voordelen voor Wallonië

Brussels gewest

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kent verschillende premies toe, in de vorm van een financiële tegemoetkoming: energiepremies en renovatiepremies. Ter aanvulling bestaan er ook gemeentelijke premies voor installaties met een milieubeschermend effect. 

Bekijk alle voordelen voor Brussels gewest

Onze gouden tips

De 10 gouden tips geven de consument raad  over hoe best tewerk wordt gegaan opdat  zijn bouw- of verbouwproject een succesverhaal kan worden, samen met de aannemer.

Onze 10 gouden tips